OPMERKING: Als uw werkgever zich nog niet heeft aangemeld bij Wagestream, wordt uw bedrijf niet herkend in de onderstaande stappen. Als dit gebeurt, stuur dan een e-mail naar sales@wagestream.co.uk en we zullen contact met hen opnemen.

Stap 1: begin met registreren

1. Download de Wagestream-app van de Apple of Google Play Store.
  2. Open de Wagestream-app en tik op Aan de slag .
  3. Vul je e-mailadres in"   vastgelegd met uw HR-team   tik vervolgens op Volgende .
  4. Voer de "Bedrijfsnaam" in waarvoor u werkt en tik op Volgende .
  5. Vul het volgende in:
    • Voor-en achternaam
    • Payroll / werknemer-ID -   Dit nummer staat op uw loonstrook en moet exact overeenkomen.
    • Laatste 4 cijfers van bankrekening - Zorg ervoor dat u de laatste vier cijfers van uw 8-cijferige rekeningnummer invoert waar uw loon wordt betaald, niet de 16-cijferige betaalpas voor deze rekening.
    • Postcode ( indien vereist )
    • DOB ( indien nodig )
  6. Tik op Opslaan als u klaar bent.

Stap 2: Werkgeververificatie

Nadat uw werkgever uw gegevens heeft geverifieerd, ontvangt u een e-mail met uw inloggegevens. Dit proces kan tot 7 dagen duren .

Stap 3: Voltooi de inschrijving

1. Nadat u uw inloggegevens per e-mail hebt ontvangen, keert u terug naar de app en voert u de gebruikersnaam en het opgegeven wachtwoord in.
  2. Tik op Mij inschrijven .
  3. Accepteer de algemene voorwaarden van Wagestream en vul je inschrijvingsaanvraag in.