Je werkgever stelt bepaalde limieten vast voor alle Wagestream-activiteiten om je te voorkomen dat je op betaaldag over een beperkt bedrag beschikt.

Je kunt binnen deze bedrijfslimieten ook persoonlijke limieten instellen om het financiële welzijn verder te bevorderen. Om dit te doen,

1. Log in op de Wagestream-app.
  2. Tik op Profiel> Bediening .
  3. Werk onder Stream-besturingselementen elk veld naar wens bij.
    • Percentage van inkomsten - het percentage van je beschikbare inkomsten dat je kunt openen.
    • Maximaal aantal overschrijvingen - het maximale aantal overschrijvingen dat je kunt doen tijdens een betalingsperiode.
    • Totale overdrachtslimiet - de maximale totale waarde van alle overdrachten binnen een betalingsperiode.
    • Tijdslot voor overdracht - stel een datum, start- en eindtijd in waarop alle overdrachten tijdelijk worden uitgeschakeld. Je kunt meerdere keren instellen door op het + -teken te tikken.
    • Instellingen vergrendelen - voorkom dat alle instellingen worden gewijzigd gedurende een vooraf bepaald tijdvenster.
    • Enkele overschrijvingslimiet - het maximale bedrag voor een enkele overschrijving.
  4. Tik als je klaar bent op Instellingen opslaan .