De gebruikersprofielpagina toont details van je account en jouw dienstverband. Zodra je jouw profielpagina hebt geopend, kan je kiezen uit de menuopties bovenaan om je instellingen, bedieningselementen en berichtenervaring in de app aan te passen.

Om je instellingen aan te passen,

1. Log in op de Wagestream-app.
  2. Tik op Profiel> Instellingen .
  3. Werk elk veld naar wens bij.
    • Wijzig avatar - Stel een avatar in door de camera van je telefoon te gebruiken om een foto te maken of kies een bestaande afbeelding uit je bibliotheek.
    • Wachtwoord wijzigen - stel je wachtwoord in en wijzig het om de accountbeveiliging te behouden.
    • Face ID vereisen - voeg een extra beveiligingslaag toe door de gezichtsherkenningstechnologie van je telefoon (indien beschikbaar) te vereisen voor toegang tot jouw account.
    • Blijf ingelogd - kies ervoor om je account te allen tijde toegankelijk te houden door ingelogd te blijven.
    • Tutorials - Als je de tutorials opnieuw wilt bekijken kan je ze hier opnieuw opstarten.
    • Ondersteuningscentrum - Bezoek ons helpcentrum dat 24/7 beschikbaar is of neem contact op met ons vriendelijke ondersteuningsteam.
    • Bankrekeningen - Koppel je persoonlijke bankrekening aan jouw Wagestream-account om precies te weten waar je financiën zich op één locatie bevinden.
    • Openen op trackscherm - Tik op deze optie als je wilt dat de app op je trackpagina wordt geopend in plaats van dat de stream pagina vooruitgaat.

Dit vind je misschien ook leuk:

Hoe stel ik zelflimieten in voor mijn Wagestream-activiteit?