OPMERKING: Nadat je wachtwoord opnieuw is ingesteld, moet je de Wagestream-app op je telefoon afsluiten voordat je je kan aanmelden met je nieuwe gegevens.

Als je niet kunt inloggen

1. Open de Wagestream-app.
  2. Voer je e-mailadres in
  3. Kies Volgende
  4. Kies onder "Inloggen" op Nieuw wachtwoord aanvragen.
    • OPMERKING: Als je deze stappen al hebt uitgevoerd en nog steeds een probleem ondervindt, of geen e-mail 'Nieuw wachtwoord opnieuw instellen' van ons hebt ontvangen, neem dan contact op met ons ondersteuningsteam en we helpen je graag verder.

Als je nog steeds niet kunt inloggen

1. Log in op de Wagestream-app.
  2. Kies Profiel .
  3. Kies Wachtwoord wijzigen .
  4. Voer je huidige wachtwoord in .
  5. Voer een nieuw wachtwoord in.
    • Wachtwoorden moeten 8 tekens lang zijn, mogen geen speciale tekens gebruiken en moeten verschillen van het laatst gebruikte wachtwoord.
  6. Bevestig nieuw wachtwoord .
  7. Kies Wachtwoord instellen .