Elk Wagestream-overzicht toont het volgende voor elke betalingsperiode:

• Betaaldatum - de datum waarop het salaris is betaald.
  • Ontvangen bedrag - de netto betaling die uw werkgever heeft ontvangen voor deze salarisdatum.
  • Totaal afgewikkeld - het totale bedrag aan transfers en vergoedingen dat is afgestemd op het totale salarisbedrag.
  • Overboekingen afgehandeld - het totale bedrag van de overboekingen dat is afgestemd op het totale salarisbedrag.
  • Gemakstoeslagen - het totale bedrag van de vergoedingen dat is afgestemd op het totale salarisbedrag.
  • Betaling op bankrekening - Uw nettoresultaat, minus eventuele overboekingen en kosten, is op deze datum op uw bankrekening gestort.
  • Activiteit deze afschriftperiode - Een grootboek van alle overdrachtsactiviteiten, vergoedingen en totalen.

Bekijken:

1. Log in op de Wagestream-app.
  2. Tik op Track.
  3. Tik bovenaan uw scherm op Salarissen.
  4. Selecteer de verklaring die u wilt bekijken.

Dit vind je misschien ook leuk:

Hoe kan ik mijn Wagestream-activiteit volgen?