Met één druk op de knop heb je met de Wagestream-app toegang tot een deel van je verdiende inkomen: elk uur van elke dag. Log in bij de app om je opgebouwde loon te bekijken en selecteer vervolgens onmiddellijk het bedrag dat je direct naar je bankrekening wilt streamen.

Hoe wordt mijn beschikbare te streamen saldo berekend?

Het beschikbare bedrag om te streamen is gebaseerd op twee variabelen:

• Gewerkte shifts/diensten moeten worden goedgekeurd en ingediend door je werkgever. Dit proces kan direct zijn of wekelijks worden uitgevoerd, afhankelijk van het bedrijf waarmee je werkt.
  • Je werkgever bepaalt het percentage van je verdiende loon dat voor jou beschikbaar is; typisch ligt dat tussen de 30-50%.

Wat zijn de kosten om Wagestream te gebruiken?

Elke stream, ongeacht het bedrag, heeft transactie kosten van €2.50. Wagestream is geen lening - we verstrekken geen krediet en er zullen nooit rentekosten zijn.

Hoe zal mijn salaris worden beïnvloed?

Aan het einde van de betaalperiode wordt je netto salaris dat nog niet is gebruikt als normaal uitbetaald, minus eventuele transactiekosten. Je ontvangt ook een maandoverzicht met daarin elke stream die je hebt gemaakt.

Hoe is Wagestream verbonden met mijn werkgever?

Wagestream is een uitkeringsinstantie die je toegang geeft tot je verdiende loon. We vertrouwen uitsluitend op de informatie die door jouw werkgever is verstrekt om deze financiële welzijnsservice te bieden. We kunnen echter geen wijzigingen aanbrengen in je loonlijst en eventuele loon- of salarisverschillen moeten worden aangepast door het interne HR-team.

Hoe inschrijven met behulp van de Wagestream-app

Hoe u zich inschrijft met de vierde app