Na het voltooien van onderstaande stappen moet je werkgever jouw inschrijving goedkeuren en afronden. Dit goedkeuringsproces kan maximaal 2 dagen duren. Je ontvangt een bevestiging per e-mail na voltooiing.

1. Open je e-mail vanaf je mobiele apparaat.
    • Je had een e-mail van Wagestream moeten ontvangen met je gebruikersnaam en wachtwoord. Controleer je spam als je dit niet hebt ontvangen. Als je deze e-mail nog steeds niet kunt vinden, neem dan contact op met help@wagestream.co.uk om een nieuwe uitnodiging aan te vragen.
  2. Download de Wagestream-app van de Apple of Google Play Store.
  3. Open de Wagestream-app en tik op Aan de slag .
  4. Vul je e-mailadres in en tik vervolgens op Volgende.
    • Op dit e-mailadres moet je jouw uitnodiging van Wagestream hebben ontvangen.
  5. Voer het "wachtwoord" in dat je in jouw Wagestream-uitnodigingsmail hebt ontvangen.
    • Indien nodig kun je kiezen voor Nieuw wachtwoord aanvragen
  6. Kies Inloggen
  7. Kies Inschrijven
  8. Accepteer de algemene voorwaarden van Wagestream om je inschrijvingsaanvraag in te vullen.

Hoe lang duurt het inschrijvingsproces?

Hoe inschrijven bij Wagestream met behulp van de vierde app

Hoe valideer ik mijn bankrekening indien nodig?