Na het voltooien van de onderstaande stappen moet je werkgever je inschrijving goedkeuren en afronden. Dit goedkeuringsproces kan maximaal 2 dagen duren . Je ontvangt een bevestiging per e-mail na voltooiing.

1. Download de Wagestream-app van de Apple of Google Play Store.
  2. Open de vierde appvanaf uw mobiele apparaat.
    • Afhankelijk van uw werkgever, kan naar deze app worden verwezen door een unieke bedrijfsnaam zoals KITbag of Engage .
  3. Selecteer het Wagestream-pictogram in het navigatiemenu van de vierde app.
  4. Tik op Wagestream openen . Deze actie moet Wagestream starten en u automatisch aanmelden.
  5. Tik op Mij inschrijven .
  6. Accepteer de algemene voorwaarden van Wagestream om je inschrijvingsaanvraag in te vullen.